UNICEF is het goede doel van de Vredesloop Den Haag 2017

Help kinderen op de vlucht: steun UNICEF ook in 2017 bij de Vredesloop 
 
Tijdens de Vredesloop Den Haag vieren we dat wij in vrijheid en vrede kunnen leven. Wil jij met een goed gevoel de finish over?
Ook dit jaar staat de Vredesloop Den Haag in het teken van UNICEF. Samen met alle lopers zamelen we geld in voor kinderen op de vlucht. Miljoenen kinderen zijn op de vlucht, vele duizenden doen dat alleen. Door het gebrek aan veilige en legale vlucht- en migratie routes ondernemen kinderen steeds vaker gevaarlijke reizen. UNICEF zorgt voor kindvriendelijke ruimtes en opvangcentra voor kinderen en biedt zowel basis als psychosociale hulp.. Zo krijgt het leven van deze kinderen weer structuur én kunnen ze weer gewoon kind zijn.

Wil jij jouw sportieve prestatie extra glans geven? Loop je in het zweet voor deze kinderen! Start online je eigen actie en laat je sponsoren door je vrienden en familie, of doneer op het inschrijfformulier van de Vredesloop. Elke euro kan het verschil maken!

Den Haag en UNICEF vinden dat elk kind, kind moet kunnen zijn, want zoveel begint bij een kind, Als het tenminste kansen krijgt.

Wil je direct doneren? Klik hier!

 

 

 

Gemeente Den Haag AA Drink Dunea Europcar NS Supporter van Bewegen Runner's World Magazine Subway HAAG Atletiek Omroep West ROC Mondriaan UNICEF Just Peace festival