KOM JE OOK HELPEN TIJDENS DE VREDESLOOP DEN HAAG?

Op zondag 24 september vindt de vijfde editie van de Vredesloop Den Haag plaats. Natuurlijk kunnen wij hulp van vrijwilligers gebruiken!

'Aanmelden als vrijwilliger'

Een mooie ervaring bij een uniek hardloopevenement waarbij gezelligheid voorop staat! Dat is wat wij je willen bieden tijdens de Vredesloop Den Haag. Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken weten en die de organisatie die dag graag willen helpen. Een aantal voorbeelden van taken tijdens het evenement zijn:

  • Medewerker start: Je begeleidt de vele deelnemers naar de juiste startvakken.
  • Medewerker finish: Deelnemers na de finish voorzien van een bekertje water en/of sportdrank en natuurlijk het uitdelen van die welverdiende medailles.
  • Medewerker accommodatie:  Op dit onderdeel kun je o.a. ingezet worden bij de kleedaccommodaties, als info punt medewerker of bij het punt voor het innemen van tassen.
  • Medewerker verzorging: Je bouwt met andere vrijwilligers de verzorgingsposten op waar de deelnemers van drinken worden voorzien. Gedurende de loop deel je water en AA Drink uit aan alle deelnemers.
  • Verkeersregelaar: Als verkeersregelaar sta je op en rondom het parcours en zorg je ervoor dat het parcours verkeersvrij blijft voor de deelnemers. Kies je voor dit onderdeel, dan krijg je vanuit de organisatie een online cursus aangeboden die je dient te volbrengen. Dit certificaat is na het volbrengen één jaar geldig en eventueel ook bij andere evenementen ingezet kan worden. 

Welke taak jij ook krijgt; je vormt een niet te missen schakel in de organisatie van het evenement en wij zouden je hulp enorm op prijs stellen. Er zijn veel verschillende functies tijdens de Vredesloop Den Haag, maar welke functie past nu het beste bij je? Bij vrijwilligerstaken vind je alle informatie hierover. 

  Bhvredesloop2016highres168

Waarom is het zo leuk om als vrijwilliger bij de Vredesloop Den Haag te werken?

  • Je krijgt de kans mee te werken aan een uniek Haags sportevenement.
  • Je krijgt een uniek crew vest/jack van de Vredesloop Den Haag.
  • Je krijgt een lunchpakket en gedurende de hele evenementendag is er koffie/thee/limonade beschikbaar.

Ook als vrijwilliger aan de slag?

Aanmelden als vrijwilliger voor de Vredesloop Den Haag kan heel gemakkelijk, houd hiervoor deze pagina in de gaten. Mocht je vragen hierover hebben, neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator Dewi Havenaar via: vrijwilligers@like2run.nl

 Lukadekruijf 20160924 0076

 

Gemeente Den Haag AA Drink Dunea Europcar NS Supporter van Bewegen Runner's World Magazine Subway HAAG Atletiek Omroep West ROC Mondriaan UNICEF Just Peace festival