Partners in Peace

Op zondag 24 september willen wij met zoveel mogelijk deelnemers hardlopend stilstaan bij Vrede. Bij de Vredesloop Den Haag is er geen Business Run, maar sportieve bedrijven/organisaties die het belangrijk vinden om ook een 'steentje bij te dragen' aan de Vrede, kunnen Partner in Peace worden. Wat houdt dit in?

Jouw bedrijf/organisatie krijgt een:

* Speciale groepslink, waardoor je in een keer alle collega’s/relaties kunt inschrijven (min. 20 lopers)
* Naamsvermelding met logo en doorlink naar jullie bedrijf op de website van de Vredesloop Den Haag
* Teamfoto (download)
* Eigen bedrijvenklassement
* Speakertekst 
* Officiele Vredesloop-affiche
* Logo vermelding promotiedoek op het evenement 

Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Alleen de inschrijfgelden (en eventuele bestelde extra's) van de deelnemers worden in rekening gebracht. Wel zouden wij het op prijs stellen als jouw bedrijf/organisatie als Partner in Peace een donatie zou doen aan het goede doel van de Vredesloop Den Haag, Unicef.

Weet jij met jouw bedrijf/organisatie de meeste collega’s/relaties te enthousiasmeren voor deze prachtige loop voor de Vrede, dan mag een afgevaardigde van jullie bedrijf/organisatie op de dag van het evenement de cheque uitreiken aan Unicef. 

 

HANDLEIDINGEN INSCHRIJVEN EN AANMAKEN VAN EEN TEAM/GROEP

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door:

Gemeente Den Haag AA Drink Dunea Europcar NS Supporter van Bewegen Runner's World Magazine Subway HAAG Atletiek Omroep West ROC Mondriaan UNICEF Just Peace festival