"Vredesduif" Paxi aanwezig bij de Run2Day training

"Vredesduif" Paxi aanwezig bij de Run2Day training

In voorbereiding op de Vredesloop Den Haag organiseert Run2Day Den Haag trainingen om de deelnemers optimaal voor te bereiden. Afgelopen zaterdag verraste "Vredesduif" Paxi de loopgroep met een bezoekje. Bekijk de foto's van de training.
Raluca loopt voor Vrede en Save the Children!

Raluca loopt voor Vrede en Save the Children!

In 2007, na het eerste jaar van de middelbare school, zoekt Raluca naar een geschikt doel om door de zomervakantie heen te komen. Samen met wat vriendinnen besluit ze vrijwilligerswerk te gaan doen voor Save the Children in Roemenie. Jarenlang zet ze zich hier in als vrijwilliger, waarna ze rechten gaat studeren en zich inzet voor Save the Children in Nederland.
Trainingslopen

Trainingslopen

Terwijl 20 september steeds dichterbij komt wordt er iedere zaterdagochtend getraind in de omgeving van het Vredespaleis en de Scheveningse Bosjes. Een groep van gemiddeld 15 lopers van verschillende niveaus komt dan bijeen om gezamenlijk toe te werken naar de Vredesloop Den Haag. Wil je ook mee doen aan deze trainingen? Meld je aan via denhaag@run2day.nl.
ABN AMROGemeente Den HaagADDuneaEuropcarRadio WestRunner's World MagazineHAAG Atletiek

Spelen met atletiek voor het kind. Hoe doe je dat? Laat je inspireren mi8.ly/2bj0lw http://t.co/xwJ2emGIM9

Deze @loopmaatjes werden vanochtend verrast door een speciale supporter #paxi #vredesloop14 #justpeacethehague http://t.co/FRx0P8T3LT