Muzikale acts langs het parcours

Muzikale acts langs het parcours

Net als vorig jaar zal de Vredesloop Den Haag ook nu weer een muzikaal tintje hebben. Om de lopers te ondersteunen en gezelligheid op het parcours te bieden staan er wederom diverse muzikale acts langs de route. Kijk hier voor een overzicht van alle muzikale acts.
Muzikale start bij Vredesloop Den Haag

Muzikale start bij Vredesloop Den Haag

De wegens overweldigend succes geprolongeerde Vredesloop Den Haag krijgt zaterdag een muzikale start. De 14-jarige Femke Meines, bekend van het Junior Eurovisie Songfestival, zingt twee liedjes voordat burgemeester Jozias van Aartsen om 12.00 uur de deelnemers laat vertrekken voor het eerste looponderdeel.
Plattegrond evenemententerrein beschikbaar

Plattegrond evenemententerrein beschikbaar

De Groot Hertoginnelaan is op zaterdag 20 september de plek waar de Vredesloop Den Haag gaat plaatsvinden. Om het voor iedereen overzichtelijk te maken, hebben wij een plattegrond gemaakt. Op de plattegrond vind je onder andere waar de fietsenstalling, lockers, het wedstrijdsecretariaat en het start- en finishgebied is.
ABN AMROGemeente Den HaagADDuneaEuropcarRadio WestRunner's World MagazineHAAG Atletiek

Muzikale start bij Vredesloop Den Haag - vredesloopdenhaag.nl/evenement/nieu… #vredesloop14

Vier de Vrede! Doe zaterdag mee met oa @vredesloop070, kom naar @humanityhouse of @ONEFestival1 Vier @justpeace2014 http://t.co/aMqWNZqa95