19 september 2015

Vredesloop Den Haag

  Loop met ons mee langs..

  Loop met ons mee langs..

  Bij de slag om Den Haag vochten Nederlandse soldaten in mei 1940 tegen Duitse luchtlandingstroepen. Daardoor slaagden de Duitsers er niet direct in om de residentie in te nemen, en kon Koningin Wilhelmina vluchten. Bij de operatie kwamen meer dan 500 Nederlandse militairen om het leven. Na de Tweede Wereldoorlog schonken de inwoners van Den Haag uit dankbaarheid het monument voor de Grenadiers en Jagers.
  Start met trainen!

  Start met trainen!

  HAAG Atletiek organiseert trainingen voor de deelnemers aan de 5 en 10 km. Onder deskundige begeleiding en in een gezellige groep word je stap voor stap begeleid naar een mooie prestatie op 19 september. De speciale Vredesloop trainingen worden gegeven op woensdagmiddag 26 augustus, 2, 9 en 16 september 2015, van 17.00 tot 18.00 uur op de atletiekbaan aan de Laan van Poot in Den Haag.
  Help mee tijdens de Vredesloop Den Haag

  Help mee tijdens de Vredesloop Den Haag

  De Vredesloop Den Haag is op zoek naar helpende handjes in de vorm van vrijwilligers. Wil jij een mooie ervaring op doen bij een uniek Haags hardloopevenement waarbij professionaliteit én gezelligheid voorop staat? Dan is dit je kans! Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken weten en die de organisatie die dag graag willen helpen.
  APM TerminalsGemeente Den HaagSky RadioUNICEF

  "Be the change you want to see in the world." Fijn weekend allemaal! Wie gaat er trainen? #Vredesloop15 http://t.co/EUz6q5MMFa

  Na 2 edities kunnen we met recht en trots zeggen dat jullie het allermooiste publiek zijn. Bedankt voor jullie steun! http://t.co/30ozh5oopF

  RT @Mariska_1980: @runnersworldnl @vredesloop070 Joehoe, dank jullie wel!! Ik mag meedoen met de 10km op 19 september! :))